LoL – Lightroom online Learning

Veel mensen kunnen meer uit hun fotografie halen door hun foto’s te bewerken. Een uitgebreid fotobewerkingspakket is vaak een hele drempel. De mogelijkheden lijken eindeloos en het is daardoor lastig om ergens te beginnen. Toch kan ik iedereen die serieus met zijn of haar fotografie bezig is, aanraden om te leren hoe je je foto’s bewerkt. Ik kan je in korte tijd leren om de basis van Photoshop Lightroom te gebruiken zodat je het optimale resultaat uit je foto haalt. Tijdens de online videolessen laat ik aan de hand van jouw foto’s zien hoe het werkt. Doordat we rechtstreeks met elkaar spreken kun je direct vragen stellen. Daarnaast wordt de hele sessie opgenomen zodat je de uitleg zo vaak kunt herhalen als je wilt.

Iedereen start natuurlijk op zijn/ haar eigen niveau. Sommige mensen hebben behoefte aan veel ondersteuning terwijl andere mensen een aantal losse vragen hebben. Er is geen algemene oplossing, daarom lever ik graag maatwerk.

Door middel van een intakeformulier geef je aan waar je leerwens ligt. Op basis van deze wens maak ik een programma van een aantal modules die we tijdens de online 1:1 privélessen behandelen. De verschillende modules zijn:

  • Settings in Lightroom en het aanmaken van je eerste catalogus
  • Importeren van foto’s + geven van keywords
  • Selecteren en bewerken van foto’s (incl. kleur, contrast, ruisverwijdering, verscherping en andere verbeteringen -> zie de voor- en na foto’s)
  • Exporteren van foto’s (voor web en print) 

Mijn ervaring is dat je de basisvaardigheden van Lightroom gemiddeld na drie lesuren onder de knie hebt. De kosten voor deze op maat gemaakte interactieve online privé cursus zijn €125,- 

Je krijgt hiervoor een:

  1. Intake om je leerwensen te bepalen. Je kunt mij je eigen foto’s sturen. Die behandelen we dan tijdens de lessen.
  2. Een reader/ E-book met de te behandelen stof.
  3. 3 uur online interactief les (in 3 blokken van een uur zodat je tussentijds kunt oefenen)
  4. Na afloop van iedere sessie krijg je de opname van de les in een digitaal bestand zodat je de behandelde stof op ieder gewenst moment kunt terugkijken. 

* Ik gebruik de Zoom software voor videobellen. Je kunt de software gratis downloaden 

Aanvullende of losse lessen kosten €22,50 per halfuur. Tijdens de extra lessen kan ik bijvoorbeeld ingaan op integratie van Photoshop met Lightroom voor specifieke bewerkingen. 

Meld je aan en dan gaan we aan de slag om je mooie foto’s helemaal top te maken!

 

Aanmelden kan door mij een mailtje: info@pixus.nl te sturen. Ik neem dan telefonisch contact met je op. Je mag mij natuurlijk ook direct bellen.  Mijn gegevens zijn:

 

Email: info@pixus.nl 

Telefoon: 06- 3805 6977