Workshops en Reizen

De momenten waarop ik buiten ben en beelden kan creëren die een emotie overbrengen, die koester ik enorm. Deze momenten deel ik graag met je. Want wat is er waardevoller dan samen mooie herinneringen creëren?

Ga eens mee op pad. Dan neem ik je mee naar mooie plekken waar we de natuur optimaal kunnen beleven. Wat we zien en ervaren gaan we vastleggen in een mooi beeld. Ik kan je helpen met het verbeteren van bijvoorbeeld belichting, filtergebruik, creëren van specifieke scherpte/ diepte, etc. Daarnaast vind ik het vooral ook leuk om je een stap verder te helpen met het ontwikkelen van jou specifieke talent en zienswijze op compositie en sfeer in een beeld of series. Hoe creëer je impact en vertel jij je verhaal?

De workshops en reizen die ik aanbied zijn altijd kleinschalig. Vooraf ontvang je een intake formulier waarop je jou leerdoelen kunt aangeven. De leerdoelen die door meerdere deelnemers benoemd worden bespreken we gezamenlijk. Jou specifieke leerdoelen bespreek ik 1:1 met je in het veld. Voorafgaand aan de workshop ontvang je ook een reader met alle stof die we tijdens de workshop gaan behandelen. Na de workshop kun je me een paar foto’s mailen. Ik geef je dan graag inhoudelijke en opbouwende feedback.

Als je een dag of een aantal dagen met me op pad gaat dan vind ik het belangrijk dat je je tijdens de workshop of reis volledig kunt richten op ontdekken en fotograferen. Dit betekent dat ik altijd zorg voor koffie/ thee met wat lekkers en dat alle maaltijden, excursie kosten, overnachtingen, etc. over het algemeen inbegrepen zijn in de prijs.

14 t/m 18 december 2018         Wildlife weekend Helgoland

17 t/m 24 januari 2019                 Vesterålen “winterlicht & potvissen” Noorwegen met Fru Amundsen

10 t/m 17 maart 2019                 Lofoten Noorwegen met Fru Amundsen

– 24 maart 2019                              Wadschappen
– 7 april 2019                                   Wadschappen
– 3 mei 2019                                    Fields of Gold (Koolzaad Groningen)
– 20 t/m 24 mei                               Helgoland (wildlife weekend)