Nationaal Park De Alde Feanen

De Alde Feanen  is een prachtig Nationaal Park in het hart van Friesland. Het gebied is enorm gevarieerd en biedt een thuis aan een grote verscheidenheid aan planten, dieren en vogels. Er broeden ongeveer 100 vogelsoorten in dit gebied. De visarend en zeearend worden regelmatig gezien. Zoogdieren zijn er ook. Reeën en hazen zijn veel geziene soorten, maar we kunnen van alles tegenkomen . De otter komt hier ook voor. 

Fotowandelingen in de Alde Feanen:

 Alle fotowandelingen starten in de omgeving van Eernewoude. We lopen ongeveer 1,5 km over onverhard terrein (gras, veengrond). Tijdens de fotowandeling geef ik je tips en trucs en laat ik je zien dat je door anders te kijken, composities met impact kunt creëren. Ook help ik je met camera-instellingen en vertel ik je welke accessoires handig kunnen zijn en hoe je die gebruikt. Aan het einde van de wandeling heb je de omgeving leren kennen, weer wat opgestoken over je camera en compositie. Misschien heb je wel nieuwe fotovrienden gemaakt en kun je eens vaker met elkaar op stap gaan! 

 

Aanmelden: info@pixus.nl 

Whatsapp: 06 3805 6977

Programma 2020

Tijdens de zomervakantie  

Tijd: 19:00 – 21:00 uur 

Deelnemers: Maximaal 6

Prijs: €25,- pp

 

 

 

Wanneer: Maandagavond 

13 juli 

20 juli

27 juli 

10 augustus 

17 augustus

 

Mocht je niet met een groepje op stap willen, maar een privé workshop willen volgen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op voor meer informatie.

 

Fotowandeling specials!

Naast de gewone fotowandelingen, organiseer ik ook 2 nachtwandelingen. Éen bij volle maan en eentje bij nieuwe maan.

 

Vollemaan wandeling

Maandag 3 augustus van 20:30 t/m 23:00 uur (€45,- pp maximaal 4 deelnemers). Tijdens deze avond komt de volle maan na zonsondergang op. Het is dan nog een beetje schemerig en dat geeft ons de kans om prachtige foto’s te maken.

 

Nieuwe maan/ melkweg wandeling

Woensdag 19 augustus, 22:30 t/m 01:00 uur (€45,- pp maximaal 4 deelnemers).  Bij nieuwe maan is het volledig donker. Er is geen reflectie van de maan en dat maakt het dat je de sterren nog beter kunt zien. Als het een heldere avond is dan zien we zelfs de melkweg!

Note: Ik doneer 10% van mijn inkomsten van de wandelingen aan het Nationaal Park. Door uw deelname aan de fotowandeling steunt u dit prachtige natuurgebied.