Ik ben Hillebrand Breuker. Mijn passie is landschap– en wildlifefotografie. PIXUS is mijn fotografiebedrijf. Met PIXUS ben ik natuurlijk in beeld…

Regelmatig organiseer ik kleinschalige fotografieworkshops en reizen, geef lezingen en biedt Photoshop Lightroom Cursussen aan. Daarnaast lever stockfoto’s en prints aan professionele gebruikers. Soms schrijf ik een artikel, maar je vindt meer publicaties op mijn blog of via e-books. Misschien is het leuk om ze eens te lezen.

Om mijn steentje bij te dragen aan een betere samenleving draag ik van al mijn fotografie inkomsten een percentage af aan de Nederlandse Hartstichting, Artsen zonder grenzen en een aantal natuurorganisaties.

Ik ben lid van de Vereniging van kleinschalige reisorganisaties (VvKR) en mijn reizen vallen onder het STO garantiefonds. Natuurlijk ga ik er van uit dat er nooit een ongelukje oid gebeurt, maar mocht er iets vervelends gebeuren tijdens een reis of een workshop dan is het goed om te weten dat ik EHBO en reanimatie gecertificeerd ben.

Graag nodig ik je om samen op pad te gaan en dichtbij of ver weg te ontdekken en mooi in beeld te brengen. We volgen het licht en kijken met een open blik. De natuur is prachtig en inspirerend!