Ik ben Hillebrand Breuker. Mijn passie is landschap– en wildlifefotografie. PIXUS is mijn fotografiebedrijf. Met PIXUS ben ik natuurlijk in beeld…

Regelmatig organiseer ik kleinschalige workshops en reizen, geef lezingen en bied Photoshop Lightroom Cursussen aan. Daarnaast lever ik stockfoto’s aan professionele gebruikers en prints aan particulieren en bedrijven. Soms schrijf ik een artikel, maar je vindt meer publicaties van mij op mijn blog of via e-books. Misschien is het leuk om ze eens te lezen.

Om mijn steentje bij te dragen aan een betere samenleving draag ik van al mijn fotografie inkomsten een percentage af aan de Nederlandse Hartstichting, Artsen zonder grenzen.

Graag nodig ik je uit om samen op pad te gaan en dichtbij of ver weg te ontdekken en mooi in beeld te brengen. We volgen het licht en kijken met een open blik. De natuur is prachtig en inspirerend!

 

 

 

 

Kijk eens bij de workshops

Ik ben lid van de Vereniging van kleinschalige reisorganisaties (VvKR) en mijn reizen vallen onder het STO Garant garantiefonds. Natuurlijk ga ik er van uit dat er nooit een ongelukje oid gebeurt, maar mocht er zich iets vervelends voordoen tijdens een reis of een workshop dan is het goed om te weten dat ik EHBO en reanimatie gecertificeerd ben.

 

 

 

 

 

Inspirerende reizen

Nieuwsbrief

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van alle nieuwe reizen, workshops, lezingen en andere wetenswaardigheden dan kun je hiernaast je gegevens achterlaten. Je gegevens worden nooit gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de PIXUS  nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

VvKR logo