Hillebrand Breuker

Landscape and Wildlife Photographer

Hallo, ik ben Hillebrand Breuker. Mijn passie is landschap- en wildlifefotografie. Ik vind het heerlijk om regelmatig een paar uurtjes naar buiten te gaan om in mijn omgeving uit te waaien en fotografische herinneringen te creëren. Een aantal keer per jaar reis ik de landsgrenzen over om ook in het buitenland te fotograferen. Deze fotografiereizen hebben me inmiddels op 6 continenten gebracht. Naast al het beeldmateriaal die dat heeft opgeleverd vind ik het nog belangrijker dat het me een enorme ervaringsrijkdom heeft gebracht. Veel reizen hebben echt een groefje in mijn leven gebrand.

Vaak reis ik met mijn gezin, maar ik reis ook alleen of met vrienden. Daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring graag tijdens de fotografiereizen die ik organiseer. Ga een keertje mee! Ik deel mijn fotografie kennis en ervaring graag met anderen. Dit doe ik bijvoorbeeld door workshops in Nederland te leiden, beeldbewerkingscursussen en lezingen aan fotografieverenigingen en opleidingen te geven.

O ja, verder hou ik van zoute haring, dropjes, rode wijn, pop & rock, gitaarspelen, kook graag, draag ik van al mijn inkomsten een percentage af aan de Nederlandse Hartstichting en ben ik gediplomeerd EHBO’er.

Apparatuur

Pentax 645Z

Canon SLR

Apple computers