Helaas zijn  alle fotoreizen en groepsworkshops tot 1 juli  ivm COVID-9 geannuleerd. We gaan er. vooralsnog van uit dat alle andere reizen en workshops voor het einde van de zomer gewoon kunnen doorgaan. U kunt de nieuwe reizen gewoon boeken.

Fotografiereizen en (wildlife) weekends
Naast de workshops, trainingen en cursussen biedt PIXUS ook fotografiereizen en weekendjes aan. Deze reizen staan natuurlijk volop in het teken van fotografie, Daarnaast is er ook veel ruimte voor ontspanning. De reis of het weekend wordt altijd georganiseerd op een fotogenieke plek die ruimte geeft om samen te te fotograferen en ook gelegenheid geeft om je even terug te trekken. Soms verblijven we in een hotel, luxe resort of safaritent, maar tijdens sommige reizen zitten we ook midden in de natuur in een lokaal huis. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd en dat het je aan niets ontbreekt.

Theorie, praktijk en nabewerking
Tijdens een fotografiereis of weekend is het natuurlijk de bedoeling dat jij een flinke stap voorwaarts kunt maken in je ontwikkeling als fotograaf. We kunnen je op ieder niveau en bijna met iedere vraag ondersteunen. Vooraf doen we altijd een schriftelijke intake zodat we je leerdoelen en verwachtingen goed in beeld krijgen. Tijdens de reis geef ik duidelijke uitleg over specifieke onderwerpen. Ook besteed ik aandacht aan de nabewerking in Photoshop Lightroom. Dit doe we vaak aan het eind van de dag zodat we ook gelijk de resultaten van de dag kunnen bekijken.

Samen ontdekken en fotograferen
Een fotografiereis is ontzettend leuk, leerzaam en gezellig. Het is erg fijn als je samen met gelijkgestemden kunt reizen, ontdekken en fotograferen. Naar aanleiding van onze reizen ontstaan vaak mooie vriendschappen.

Natuurlijkin beeld…
Uiteraard maken we van te voren een mooi reisprogramma waarin duidelijk vermeld is wat we gaan doen, zien en beleven. U begrijpt dat een fotografiereis soms afhankelijk is van de (weers)omstandigheden. We zullen er alles aan doen om doen te doen wat beloofd is, maar de natuur laat zich niet dwingen. Vandaar dat we het programma soms aan moeten passen en van de deelnemers enige flexibiliteit vragen. Samen maken we er een mooie ontdekkingsreis van en komen met prachtig beeld terug!

Garantie geregeld | STO Garant
Als er een weekend of reis wordt aangeboden dan is dit een combinatie van reisdiensten. Dit is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302 [indien er sprake is van een pakketreis]. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Meer hierover kunt u vinden op de website van STO-Garant.

Eerder reizen en weekendjes

Helgoland, Duitsland (2007 t/m 2018 1 á 2x per jaar)

Farne Islands, UK (2012, 2013)

Noorwegen, Lofoten/ Vesteralen (2014, 2015, 2016 en 2018)

Zuid Afrika (2014, 2016 en 2018)

Texel (2016)

De reizen naar Noorwegen worden georganiseerd in samenwerking met Fru Amundsen

De intercontinentale reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Brazilië organiseer ik samen met Erik Joosten. Onder de naam: “Call for the Wild” kunnen wij u in samenwerking met Experience Travel reizen exclusieve fotografie reizen aanbieden die best in class zijn!